Ne-am respectat constant angajamentul față de clienții noștri valoroși. Suntem dedicați nu doar să satisfacem, ci și să anticipăm nevoile în continuă schimbare ale celor care așteaptă numai ce este mai bun pentru locuințele și afacerile lor. Produsele noastre sunt dovada eforturilor neîncetate ale echipei noastre de a se dezvolta și de a excela. Această îmbunătățire constantă, atât a personalului nostru cât și a proceselor noastre de producție, ne asigură că oferim o calitate superioară la fiecare produs. În plus, compania noastră este profund angajată în responsabilitatea față de mediu, garantând că fiecare bucată de lemn pe care o procesăm reflectă angajamentul nostru față de excelența ecologică.

Cumpărați direct de la sursă

cv
PLACAJ

Acest panou furnir de înaltă calitate poate fi furnizat folosind o combinație de diferite grosimi de furnir.

fff
PANOURI ÎMBINATE ÎN DINȚI

Căutați soluția panourilor îmbinate cu degetul pentru o lipire perfectă a lemnului. Fag, molid, frasin, stejar

solid-panels2
PANOURI DIN LAMELĂ CONTINUĂ

Căutați soluția de panouri solide pentru o lipire perfectă a lemnului. Fag, molid, frasin, stejar

bri
BRICHETE LEMN

Ideal pentru orice tip de cazan, șemineu, sobă, teracotă. Ocupă puțin spațiu de depozitare și nu lasă niciun miros după ardere.

3
TOCĂTOARE

Descoperiți tocătoarele noastre de lemn durabile - perfecte pentru aventurile dumneavoastră culinare! Experimentați combinația de funcționalitate și stil.

2
PICIOARE

Răsfoiți picioarele noastre robuste și elegante din lemn - un fundament al eleganței! Adăugați o notă de rafinament mobilierului dumneavoastră.

4
USTENSILE DE BUCĂTĂRIE

Explorați ustensilele noastre de bucătărie din lemn premium - îmbunătățiți-vă experiența de gătit! Calitate și eleganță în fiecare ustensilă.

1
MOBILIER

Explorați mobilierul nostru elegant din lemn de fag și stejar - Meșteșugul la cea mai bună calitate! Descoperiți frumusețea și durabilitatea pieselor noastre personalizate.

Perfecțiune în
fiecare centimetru

Excelență inovativă în industria lemnului din 1997

Timp de peste trei decenii, Masifpanel și-a consolidat reputația de calitate excepțională, servicii dedicate și inovație de pionierat în industria panourilor îmbinate prin îmbinare prin degete și a lemnului pentru mobilier. Combinația noastră de experiență vastă, tehnologie de ultimă generație și resurse umane calificate reprezintă piatra de temelie a angajamentului nostru de a ne ajuta clienții să se dezvolte.

La Masifpanel, suntem specializați în furnizarea de mobilier din lemn de esență tare și de produse finite care nu numai că reduc costurile și cresc randamentul, dar mențin o calitate ridicată, cu opțiuni de finisare cu ulei și vopsea.

Înființată în 1997, compania noastră a cunoscut o creștere semnificativă, determinată în primul rând de dedicarea noastră neobosită de a vinde produse de top fabricate în fabrica noastră de ultimă generație.

Întindere globală și angajament de calitate

Masifpanel se extinde la nivel mondial, oferind atât produse din lemn de esență tare, cât și din lemn de esență moale, disponibile în forme finite sau semifinite. Istoria noastră îndelungată subliniază credibilitatea și excelența noastră, în special pe piețe diverse, cum ar fi China, America de Sud și diverse regiuni asiatice.

În centrul Masifpanel se află credința noastră în producerea de materiale de calitate superioară, de calitate pentru mobilier, adaptate pentru a satisface cerințele unice ale fiecărui client. Suntem specializați în specii de fag, stejar și conifere, încercând întotdeauna să depășim standardele EN în ceea ce privește calitatea.

Echipa noastră acordă o atenție meticuloasă detaliilor, asigurându-se că fiecare produs este supus unei inspecții amănunțite și este livrat într-un mod care depășește așteptările clienților noștri.