Întindere globală și angajament de calitate

Istorie

Angajament De peste 30 de ani, Masifpanel și-a câștigat reputația pentru calitate, servicii și credibilitate în inovație în industria panourilor îmbinate prin așezarea degetelor și a lemnului de mobilier. Combinăm ani de experiență cu tehnologie și resurse umane pentru a ne ajuta clienții să reușească. Masifpanel oferă mobilier din lemn de esență tare și produse finite la costuri reduse, randamente crescute și livrează produse unse și vopsite la o calitate ridicată.

Produsele noastre

Masifpanel SRL dispune de o fabrică de cherestea nou-nouță, cu o capacitate mare de uscare și un utilaj de mobilă bine dotat. Mobilierul și produsele pentru industria alimentară și tâmplărie sunt tăiate, uscate, tăiate la dimensiune și finisate în funcție de dorințele clientului. Gama largă de produse "Do-It-Yourself", inclusiv scânduri de tocat, ustensile de bucătărie, mic mobilier și mobilă, poate fi prevăzută cu etichete cu cod EAN, ambalată la cererea clientului și în conformitate cu dorințele acestuia.

Certificate

Calitatea și fiabilitatea livrării sunt garantate de personal calificat, utilaje moderne și un management stabil. Masifpanel SRL vă oferă posibilitatea de a achiziționa mobilă finisată și ustensile de bucătărie direct de la sursă. Din respect pentru această sursă și pentru mediul înconjurător în general, prelucrăm lemn de fag cu certificat FSC® C103681 din împrejurimile noastre.

Calitate

Masifpanel crede în producția de calitate superioară pentru mobilă, specifică cerințelor fiecărui client, din specii de fag, stejar și conifere și alege să depășească standardele de calitate EN. Personalul nostru se uită și mai aproape pentru a ajunge la nevoile clienților și pentru a se asigura că toate produsele sunt inspectate și livrate pentru a satisface așteptările clienților.

Producția de energie solară

Masifpanel a demarat o inițiativă ambițioasă de dezvoltare a capacității sale de producție de energie solară, ca răspuns la costurile semnificative ale energiei și la orientarea companiei către o producție "verde". Pentru a-și menține poziția de lider de piață și pentru a reduce cheltuielile de producție, compania a identificat o soluție inovatoare și durabilă. Având în vedere locația sa unică în județul Gorj, Motru, și lipsa unei surse de energie locală, Masifpanel a achiziționat panouri solare cu o capacitate de producție de până la 800 kWh. Prin generarea propriei electricități, compania își propune să realizeze o producție durabilă în conformitate cu noile standarde europene.

Investiția în energia solară are următoarele beneficii directe:
- O reducere semnificativă a emisiilor de CO2, cu aproximativ 364 de tone pe an.
- Producția proprie a companiei de 1100 MWh de energie electrică pe an, destinată consumului intern.


Această strategie nu numai că va reduce dependența de sursele externe de energie, dar va consolida și poziția Masifpanel ca lider de piață responsabil, cu un angajament ferm față de durabilitate și eficiență.